AN UNBIASED VIEW OF در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

An Unbiased View of در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

Blog Article

ضد احتقان‌ها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف می‌کنند و فشار وارده بر سینوس‌­ها و گوش‌ها را کاهش می‌دهند.

دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروس‌های تنفسی شایع می‌شود و یکی از شایع ترین ویروس‌ها، آنفلوانزا است.

در ادامه­‌ی این مقاله به روش­های درمان بیماری ذات الریه و تب می­‌پردازیم.

حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم می‌تواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول می‌­کشد تا بدن آنتی‌بادی‌های مربوط به بیماری را بسازد.

برخلاف بیماری کرونا، آنفلوآنزا به ندرت روی حس بویایی یا چشایی تاثیر می‌گذارد.

لرزش بدن نشانه چیست؟ ۷ روش درمان لرزش عضلات بدن ۱۴۰۱-۱۰-۰۲

شروع علائم آنفولانزا معمولاً ناگهانی است و در عرض ۳-۶ ساعت خود را نمایان می‌کنند. علائم آنفولانزا شامل موارد زیر است:

بیماری آنفلوآنزا چقدر طول می­‌کشد؟ اکثر مردم پس از یک هفته بهبود پیدا می­‌کنند. اما زمانی می‌توانید به مدرسه یا محل کار خود برگردید که حداقل ۲۴ ساعت از فروکش کردن تب گذشته باشد. در این مدت نباید به داروی تب‌بر نیاز پیدا کرده باشید.

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت چرا آنفولانزا خوب نمیشه نی نی سایت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

در برخی از افراد استفاده از برنامه­‌های رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، می‌­تواند باعث بروز بیماری‌­هایی مانند بیماری کتوزیس گردد.

اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.

آنفولانزا می‌تواند علائم خفیف تا شدید ایجاد کند که با علائم زیر مشخص می‌شود:

هنگام بیماری باید خوب استراحت کنید و به اندازه کافی مایعات بنوشید. آب، سوپ و چای از بهترین مایعات برای درمان آنفولانزا هستند.

بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Report this page